5 Sep 2017

ALFALFA SHAKLEE MEMANG BEST

UNIKNYA ALFALFA!🌼

🍒Alfalfa Complex merupakan satu formulasi Shaklee Signature yang pada asalnya di bangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950s.

 Sumber semulajadi Alfalfa
 Pil juga boleh di hancurkan dan di campur ke dalam air sebagai minuman herba semulajadi.
....
Apa kebaikan Alfalfa?
........

Selain tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna/bahan pengawet, ia juga berfungsi untuk:

 Merawat arthritis
 Melegakan sembelit dan angin dalam badan
 Meningkatkan stamina para suami
 Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
 Memulihkan urat selepas bersalin
 Bertindak sebagai kacip fatimah
 Merawat masalah keputihan
...

🍒Selain itu juga, alfalfa mengandungi VITAMIN A, C, E serta Kalsiud, Potassium, Fosforus, dan Zat Besi.
.
.
🍒Alfalfa juga bertindak sebagai pembersih darah secara semulajadi iaitu membantu detoks dan membersihkan hati, mengurangkan bau badan dan meningkatkan tenaga.
.
.
🍒Jadi kalau selalu letih, lesu, bolehlah try alfalfa. Terlalu banyak khasiat yang korang boleh dapat dengan alfalfa.
.
.
Jangan segan contact kakwa ok.?? InsyaAllah kita ikhtiar rawat masalah yang sedia ada tu. Jom sihat dengan Shaklee.

  azah💟
0176777153

#shaklee #shakleemuar #shakleejasin #alfafa#alfalfashaklee #keputihan

OSTEMATRIX BANYAK PERMINTAAN


Ramai tanya ostematrix bulan ni.. Macam offer pulak..
Ostematrix Shaklee sentiasa mendapat permintaan yang tinggi. Ramai customer beli Ostematrix. Sekali dah beli mesti repeat order sebab terasa kesannya memang best👍👍👍
.
OSTEMATRIX adalah pil kalsium yang merupakan sumber kalsium terbaik.
.
APAKAH MANFAAT OSTEMATRIX?
.
Menguatkan tulang, kuku, gigi dan sistem saraf.
Membantu merawat tulang retak, kuku rapuh, eczema, kekejangan dan gusi berdarah.
Membantu mengurangkan kebas-kebas, kejang, sakit sendi dan juga artristis.
Mengurangkan stress, di mana OsteMatrix membantu mengimbangi tekanan darah, menenangkan saraf, menggalakkan tidur lena.
Mengurangkan masalah haid. Kajian menunjukkan dengan pengambilan 1000mg kalsium dan magnesium serentak, ia akan meringankan sakit semasa waktu haid dan membantu pembuangan air kecil.
Membantu mengurangkan hiperaktiviti perut dan masalah gastrik.
Membantu atlet sukan, membekalkan kalsium dan mineral penting dalam tubuh. .

PENGEDAR SHAKLEE MUAR


Harini order kan untuk customer kat muar...
Cust azah kat Muar memang ramai, sebab tu sayang tinggalkan Muar 😭
Dan sebab tu balik Muar setiap minggu untuk #codshakleemuar ..
Rezeki Allah tu luas.. Tak ada alamat, tak ada tamat tempoh, tak ada limit...
Tinggal kat jasin pun still order kat Muar jalan..
Janji ada Usaha, Doa, tawakal.
Join me?
0176777153